Lowe Brindfors
 

Brindfors anställer campaign explorer

Lowe Brindfors fortsätter satsningen på fullständigt integrerad marknads-kommunikation, och anställer Robin Björkell i den nya rollen campaign explorer.

– För oss är det här en nyckelrekrytering. Robins digitala nerv och expertis kring beteenden i sociala medier ger vårt integrerade kommunikationserbjudande ytterligare en dimension, säger Calle Sjönell, kreativ chef på Lowe Brindfors.

Robin Björkell kommer närmast från rollen som Senior Media Specialist på Edelman Deportivo och har även en bakgrund som it-konsult. Han kommer framför allt att arbeta med Lowe Brindfors och Golins gemensamma kunder, och vara en nyckelresurs i vidareutvecklingen av byråns erbjudande.

Lowe Brindfors erbjuder redan reklam, pr (Golin) och produktion (Lowe Production) under samma tak. Den starka utvecklingen mot allt mer kommunikation i realtid kräver nya arbetssätt och expertis. Idag görs fortfarande stora produktioner med relativt långa ledtider, men samtidigt utförs alltmer kreativ utveckling och produktion mer eller mindre live, framför allt i digitala och sociala medier.

– Sociala medier har blivit en återvändsgränd för de kunder och byråer som inte kan hantera alla verktyg i lådan och optimera blandningen av eget, köpt och förtjänat. Genom att addera Robins kompetens kan vi agera snabbt och få ut relevanta idéer i realtid, både i befintliga kampanjer och löpande uppdrag, säger Jesper Kling, managing director på pr-byrån Golin.

Share this news

Get in touch

It’s easy to get in touch with everyone at MullenLowe Brindfors.
Just send an email to
firstname.lastname@mullenlowebrindfors.se

Need some more information?
info@mullenlowebrindfors.se

Interested in working here?
work@mullenlowebrindfors.se

Need our help?
new.business@mullenlowebrindfors.se

MullenLowe Brindfors

Visiting address: Malmskillnadsgatan 44 (entrance from Jakobsbergsgatan),
SE-113 88 Stockholm, Sweden. Tel: +46 8 566 255 00

Postal address: MullenLowe Brindfors AB, Box 7157, SE-113 88 Stockholm, Sweden